Over Peter

Vrijheid, vaardigheid en kwaliteit van communicatie

Ik vind het leuk om website- en ontwerpuitdagingen op te lossen. Laat me weten wat je wilt bereiken en ik kom met oplossingen waarop je kunt rekenen.

Websites, webshops, design, SEO, google analytics, marketing.

Ik ben niet bang van gedrukte werk! Laat mij je visitekaartjes, flyers, brochures en banners designen en drukken.

98

Klanten

Vanaf 2014 heb ik meer dan 140 klanten kunnen ondersteunen met websites, webshops, design en het laten printen van hun marketing benodigdheden.

Ik doe nog steeds werk voor mijn eerste klant!

101

Projecten

Websites, webshops, logos, sociale media, design, visitekaartjes, flyers, brochures, website onderhoud, hosting.

Alle aspecten die een klein tot middel groot bedrijf nodig heeft voor marketing en reclame.

60%

Tevredeheid

Ik wil graag dat je product meer oplevert dan het kost. Door samen te werken, met goede afspraken wil ik graag jouw online uitdaging brengen tot een online succes.

Zullen wij vandaag nog beginnen?

Vragen en Antwoorden

Ik kan een website al maken vanaf €495,- euro.

De meeste website projects kosten tussen €1.500,- en €2.000,-

Als alle teksten en foto’s zijn afgeleverd en de design is al bekend, kan een website in 1 of 2 dagen gemaakt worden. Maar, de meest websites duren een week of 2. Soms 4 week. Maar dat heeft meer te maken met hoeveel mensen aan het project samen moeten werken.

Basis hosting voor 3 websites, 5 GB ruimte en email is €120,- per jaar.

Jij bent 100% eigenaar van de website. Let op, dat auteurs recht is altijd van toepassing. Dus foto’s met een licentie vallen onder de rechten van de licentie. Dat is ook zo voor teksten. 

Ja, elke jaar moet een website een update van de basis programmatuur. Met WordPress, dat wil zeggen de WordPress programma, de thema en Plugins.  Die is rond 1-2 uur werk. Wij kunnen dit voor je doen voor €160,-. Natuurlijk is het belangrijk om je website een backup te geven offline. Dus, alle bestand op een USB stick thuis of op je werk.